Mercedes Sprinter Camper

Een Solide Camper is perfect voor uw reizen, maar ook voor dagelijks gebruik. Een Solide Camper kan gebouwd worden op basis van een Mercedes Sprinter of Volkswagen Crafter. Deze modellen bieden veel ruimte en zijn veelzijdig, maar tegelijkertijd nog steeds compact. Een buscamper met een Mercedes basis is zeer wendbaar en eenvoudig te besturen. Mercedes staat met de Sprinter voor functionaliteit, kwaliteit en design.

Mercedes basisvoertuig

Een Mercedes Sprinter is ideaal als basis van een Solide Camper. Deze combinatie brengt kwaliteit, klasse en duurzaamheid samen. Zo geniet u van de vrijheid en ervaart u verrassend veel ruimte. Heeft u al een Mercedes Sprinter in uw bezit? Wij laten u graag de mogelijkheden zien van een Solide Camper met een Sprinter als basisvoertuig! Bent u van plan om een Mercedes Sprinter te gaan kopen? Door voor de aankoop van uw bus al contact met ons op te nemen, kunt u veel kosten besparen.

Mercedes Sprinter Campers

Wanneer is een Mercedes Sprinter de beste keuze voor uw camper?

Een Mercedes Sprinter camper van Solide Campers is vooruitstrevend, betrouwbaar en veilig. Wij adviseren u om een Solide Camper op Mercedes Sprinter basis te overwegen als u:

  • Veel waarde hecht aan maximale veiligheid;
  • Een stijlvol interieur voor uw camper zoekt;
  • Waarde hecht aan het hoogste rijcomfort;
  • Een duurzame camper zoekt.

Uw droomcamper

Kunnen wij u helpen met het samenstellen van uw Solide Camper? We laten u graag de mogelijkheden zien van een Mercedes Sprinter als basisvoertuig. U kunt contact opnemen door te bellen naar 0115 566 200 of een e-mail te sturen naar info@solide-campers.nl.